PDF-esitteet

Printtimateriaalin toteuttaminen on kokenut romahduksen, koska digimarkkinointi on käytettävyydeltään ja tavoitettavuudellaan moninkertainen. Esitteet ovat nykyään usein netsivustoja, mutta edelleenkin paljon käytetään PDF-esitteitä, jotka ovat edullisia ja nopeita markkinointivälineitä sähköpostitse ja netsivustojen lisäinformaationa.

PDF-esite on edullinen ja aktiivinen media

PDF-esitteen suunnittelu on paljon edullisempaa, kuin printtiversion ja mikä parasta, siitä voidaan linkittää erilaisia digitoimintoja, jolloin esite ikään kuin "herää eloon". Lisäksi käytössä olevat sähköpostiohjelmat hyväksyvät PDF-esitteen lähes täydellisesti eli pelkoa roskapostituksesta ei ole.

Luotettavuus nostaa avausprosenttia

Sähköpostiliikenne ja siinä tapahtuva markkinointi lisääntyy kaiken aikaa ja suurelta osin markkinointilähetykset menevät automaattisesti vastaanottajan "tarpeettomat" tai "roskapostit" -kansioihin, sillä uutiskirjeiden lähetysosoitteet ovat tunnistettavia markkinointiosoitteeksi. Kun PDF-esite lähtee yrityksen normaalin sähköpostitilin kautta, vastaanottajan sähköpostiohjelma ei tunnista sitä markkinointimateriaaliksi ja PDF yleisen hyväksyttävyytensä ansiosta saavuttaa kohteen. Näin esitteen avausprosentti, kun liitteen nimi on mietitty erittäin kiinnostavaksi, on korkea ja vaste siis suuri.

Tutustu PDF-esitteeseen tästä - malliesite optimoinnista >>

Jätä yhteydenottopyyntö ja olemme pikaisesti yhteydessä >>

 

Lyly.fi Oy - Digimainostoimisto

Studio
Lehmusrinne 4 H1, 8krs, 13100 Hämeenlinna
Hallinto
Birger Jaarlin katu 3A18, 13100 Hämeenlinna

0400 815 111 - desk@lyly.fi