Netsivujen Liidit käyttöön

Analytiikka on erittäin tarkkaa digimarkkinoinnissa ja siksi tiedämme, mikä firma ja kuinka usein tai kuka yrityksestä netsivustolla vieraili. Täsmällinen data on olennaista, kun halutaan kohdistaa markkinointi juuri oikealle yritykselle ja henkilölle - helpottaa kun tietää kuka, milloin, millä sivulla etc on vieraillut ja kuinka pitkään.

Mitä kalliimpi tuote, sen tärkeämpää on tietää kuka netsivustolla vierailee ja kuinka pitkään. Ja, kun pääosin on mukana vielä tieto yhteystiedoista, niin voiko kohdennettu markkinointi olla helpompaa.

Tosin vielä, vaikka jokainen tietää digimaailman analytiikan tarkkuuden, kannattaa ehkä hivenen varoa kertomasta yhteydenotossa suoraan, että "olit sivustollamme 6 min 34 sek ja katsoit 9 sivua". Eli ehkäpä varovaisemmin.

NetQuattro Internetsivustomme sisältää aina täydellisen analytiikan ja siitä pääosin voimme antaa oikeudet asiakkaamme käyttöön oman yrityksen osalta. Liidisoftaa ei voi jakaa vielä, mutta eiköhän sekin kohta onnistu, mutta toki kerromme mielellämme asiakkaillemme, kuka sivustolla pyörii.

TÄRKEÄÄ

Yksityisten ihmisten liikennöintiä avoimilla netsivustoilla ei saa seurata eli vain yritysosoitteiden ja näiden IP:n kautta tullutta liikennettä voidaan seurata.

 

Lyly.fi Oy - Digimainostoimisto

Studio
Lehmusrinne 4 H1, 8krs, 13100 Hämeenlinna
Hallinto
Birger Jaarlin katu 3A18, 13100 Hämeenlinna

0400 815 111 - desk@lyly.fi