Markkinointi ja Digituki

Digimarkkinointi hyödyntää sähköistä mediaa kattavasti. Valittavana on moninainen kirjo vaihtoehtoja, joilla kaikilla tavoitetaan suuri määrä potentiaalisia asiakkaita hyvin nopeasti ja perinteistä markkinointia merkittävästi edullisemmin. 

Digitaalisen markkinoinnin nouseva trendi ei ole yllätys, sillä se on ylivoimaisen kustannustehokas tapa kontaktoida potentiaalisten asiakkaiden kanssa - jo muutamalla satasella pääsee alkuun. Graafinen suunnittelu siirtyy suoraan digitaalisen markkinoinnin formaattiin ja on käyttövalmista heti - markkinoinnin suoraviivaistamista ja kustannuksia säästävää.

Digimarkkinoinnissa tulee osata yhdistää erilaiset digituotteet juuri siten, kun yrityksen tuotteille ja palveluille on kustannukset huomioon ottaen järkevää. Lisäksi tulosten tarkka analysointi luo pohjan kehittymiselle ja myynnin lisäämiseen.

Digimarkkinointituki

Usein, varsinkin yhteistyön alkuvaiheessa, tarvitaan paljon yhteistä aikaa asiakkaan kanssa, jolloin yhdessä pohdimme markkinoinnin painotuksia ja suuntaviivoja. Tarvittaessa osallistumme yrityksen myyntihenkilöstön palavereihin ja annamme oman kokemuksemme ja osaamisemme yrityksen käyttöön jo netsivuston, tuotteen tai palvelun suunnitteluvaiheessa. Näin säästyy aikaa ja voidaan ottaa markkinoinnin suunnittelu huomioon paljon ennen lanseerausta. 

Toimimme tarvittaessa myös pysyvinä asiantuntijoina yrityksen markkinointitiimissä, jolloin yrityksen käytössä on säännöllisesti digimarkkinoinnista vastaava henkilö - "Digimarkkinointipäällikkö". Näin yrityksen käytössä on jokaisessa palverissa täsmällinen analytiikka ja raportointi, kehityssuunnitelmat sekä myös ruodittavaksi tulevaisuuden visiot. Tuki auttaa myös kaikissa muissa Internetin problematiikassa ja esimerkiksi avianhenkilöille tulevat yhteydenotot voidaan välittää suoraan meille - säästää aikaa juuri oikeaan työhön.

Kysy lisää!

 

Tutustu myös koulutukseen...

 

Lyly.fi Oy - Digimainostoimisto

Studio
Lehmusrinne 4 H1, 8krs, 13100 Hämeenlinna
Hallinto
Birger Jaarlin katu 3A18, 13100 Hämeenlinna

0400 815 111 - desk@lyly.fi