Kattava ylläpito

Säilytä sivuston ehyt ulkoasu

Tarvittaessa voidaan ottaa käyttöön täydellinen ylläpitopalvelu, jolloin valinnan mukaan sivuston muutokset ja sisältöpäivitykset toteutetaan nopeasti ja varmasti - sivuston ilme pysyy eheänä ja toiminta on kustannustehokasta. Lisäksi se on nopeaa, sillä päivitämme sivuston arkisin 36 tunnin kuluessa ja tarkka analysointi kertoo lopputuloksen mitään peittelemättä.

Palveluun sisältyy aina korvauksetta WebMaster -palvelu, jolloin sivustolla on selkeästi osoite, mihin kuka tahansa voi ilmoittaa mahdollisesta ongelmasta ja se korjataan viipymättä. 

Graafinen suunnittelu ja some sisältyvät aina palveluun

Ylläpitopalvelu sisältää aina täydellisen graafisen suunnittelun ja käytössä on yrityksemme laaja kuvapankki, mikäli yrityksellä ei ole omia soveltuvia kuvia. Näin vahvistetaan yrityksen Brändin sanomaa johdonmukaisesti.

Somen liittäminen ylläpitoon on markkinointia merkittävästi tehostava tekijä ja palvelu kuuluu automaattisesti ylläpitoasiakkaillemme - Katso Somepalvelut >>

Myös Wordpress ja etc-softat

Sovittaessa voimme päivittää, ylläpitää ja optimoida Netsivustoja, jotka on tehty esimerkiksi Wordpressillä tai Kotisivukoneella etc eli millä tahansa taustasovelluksella. 

Jätä soittopyyntö ja olemme yhteydessä >>

 

Ylläpitopyynnöt lähetetään osoitteeseen
desk@lyly.fi

Lyly.fi Oy - Digimainostoimisto

Studio
Lehmusrinne 4 H1, 8krs, 13100 Hämeenlinna
Hallinto
Birger Jaarlin katu 3A18, 13100 Hämeenlinna

0400 815 111 - desk@lyly.fi