Suunnittelun innovatiivisuus

Suunnittelun tulee kulkea ajassa ja mielellään vähän edellä. Kaiken aikaa tulee tarkasti seurata, mitä ympärillä tapahtuu ja mihin suuntaa digimarkkinointi on menossa. Uudet laitteet ja käyttötavat, sekä uuden käyttäjäsukupolven nousu päättäjiksi luo tarpeita, mitä perinteinen ajattelu netsivustosta ei enää täytä. Juuri siksi pitää olla innovatiivinen, kuin myös seurata julkaistun sivuston analytiikkaa tarkoin - toimiiko netsivusto odotetusti?

Muutamia oivalluksia

Esittelemme muutamia tämän päivän oivalluksiamme, jotka ovat varmasti sitä "uusinta uutta". Olemme miettineet netsivuston käyttöä ja tarkoitusta, sekä laitteita ja käytön nopeutta, kuin myös näyttävyyttä myös mobiilisti - kaikissa laitteissa.

Uusi ulkoasu tai erikoinen sivustorakenne ei välttämättä tee netsivustosta kallista, sillä aina toteutamme asiakkaalle uniikkeja netsivustoja ja digimarkkinointiratkaisuja. Voisi ajatella, että tämä on vain luonnollista jatkumoa toteutuksillemme.

 

Alasivujen automaattinen kuvavalikko

Alasivuille voidaan määritellä automaattinen kuvavalikko, joka muodostuu automaattisesti valikon alla olevista alasivuista.

Antaa suoraa vinkkiä asiakkaalle jatkaa digipolkua ja kannustaa viipymään sivustolla pidempään.

PDF-esite on aktiivinen

PDF-esite korvaa usein printin ja etuna, että siihen voidaan upottaa suoria linkkejä ja toimintoja. Näyttävää ja aktiivista markkinointia.

Pysty- ja vaakasuunnassa liikkuva netsivusto

Nykyään toteutukset ovat usein "rullattavia" ja suunnittelimme pohjan, missä "rullaus" tapahtuu sekä pysty, että vaakasuunnassa. Näin uusi sivusto ikään kuin odottaa näköpiirissä valmiina ja luo kiinnostusta asiakkaalle jatkmaan digipolkua eteenpäin.

Pysty- ja vaakasuunnassa toimiva netsivusto toimii erinomaisesti myös mobiilikäytössä ja kaikilla laitteilla erittäin nopeakäyttöinen.

Automaattinen mainoskansi

Mainoskansi on tehokkain netsivuston digimarkkinoinnin väline. Nyt se voi olla myös automaattinen, jolloin sovellus tuottaa määrityksien mukaan bannereita yrityksen netsivuston sisällöstä.

Usein yrittäjälle netsivuston ylläpito on isompi ponnistus ja silloin kaikki automaatio on erityisen tervetullutta.

Netsivusto ilman valikkoa

Netsivuston käytön tulisi olla hyvin helppoa ja loogista. Yleisnäkymästä tulisi lähes välittömästi päästä eteen ja vieläpä ennalta toivottuun suuntaan. Siksipä pohdimme leiskan, jossa ei ole perinteistä valikkoa lainkaan ja alasivuista bannerit muodostuvat automaattisesti.

Netsivuston täysi ylläpito

Netsivustolla tapahtuvan markkinoinnin tärkein asia on säännöllinen sivuston päivittäminen. Minimissään päivitystarve on pari kertaa kuukaudessa. Näin mielenkiinto säilyy ja asiakkaat vierailevat sivustolla yhä uudelleen.

Digimix on edullinen paketti ja silloin teemme kaikki päivitykset myös Some huomioiden edulliseen kiinteään hintaan kuvatöineen.

Tutustu Digimix >>>

SmallWeb pieneen digitarpeeseen

Aina yrittäjä ei tarvitse laajaa netsivustoa, vaan vähempikin riittää - Tähän on ratkaisu SmallWeb.

SmallWeb käsittää kaikki olennaiset digimarkkinoinnin välineet, vahvistaa brändiä ja mahdollistaa laajan digimarkkinoinnin, mutta kustannus on minimaalinen.

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

 

 

Lyly.fi Oy - Digimainostoimisto

Studio
Lehmusrinne 4 H1, 8krs, 13100 Hämeenlinna
Hallinto
Birger Jaarlin katu 3A18, 13100 Hämeenlinna

0400 815 111 - desk@lyly.fi