Netsivustosta Quattro

Hakukoneoptimoinnilla hallitaan näkyvyyttä hakukoneissa. Tällä tarkoitetaan prosessia, jolla verkkopalvelu suunnitellaan, toteutetaan ja ylläpidetään siten, että hakukoneet löytävät sen mahdollisimman hyvin. Maksimaalisesti ja oikeilla hakusanoilla optimoitu internetsivusto nousee luonnollisessa haussa (ilmaiseksi) Googlen etusivulle ja  jopa luonnollisen haun ensimmäiseksi.

Lisäksi tarjoamamme Internet-palvelu sisältää aina oman optimointisovelluksen, joka tehostaa olennaisesti sivuston näkymistä hakukoneissa ja nostaa sitä automaattisesti luonnollisissa hakutuloksissa ylöspäin. Ja, niin hämmästyttävää kuin vain voi olla, yksi tai muutama oikea sana tai sanayhdistelmä & hivenen sovellussäätöä ja yritys on Googlen etusivulla ilmaiseksi. Sanan etsimiseen joudutaan toki käyttämään hivenen aikaa, mutta kun ne löydetään - "It´s Smile"

Teemme hakukoneoptimointia myös muille, kuin omalle sovelluksellemme eli Wordpress ja muut "kotisivukoneet" ovat meille hyvinkin tuttuja. Optimointi toki toteutetaan aina ko. sovelluksen rajoituksin.

Googlen hakuohjeiden muutokset ovat olennaisen tärkeitä netsivustojen näkyvyyden kannalta, joilla varmistetaan myös yrityksen Netrankingin säilyminen pitkälle tulevaisuuteen.

Tutustu Optimointiin - 5 vinkkiä ja 10 tärppiä hakukoneoptimointiin >>

Lyly.fi Oy - Digimainostoimisto

Studio
Lehmusrinne 4 H1, 8krs, 13100 Hämeenlinna
Hallinto
Birger Jaarlin katu 3A18, 13100 Hämeenlinna

0400 815 111 - desk@lyly.fi